Nike Air Vapormax Flyknit 3 “Iron Grey” tilbys nå!

Leter du etter en sneaker som vil jobbe med absolutt alle typer i form du kaster på? Så ikke se lenger enn Nike Air Vapormax Flyknit 3 “Iron Grey”! Den tredje generasjonen av Swooshs signatur-sokklignende sko, dette er det perfekte paret å rocke overalt, så vel som det tilbys nå fra Foot Locker UK!

Med en “jerngrå” Flyknit -øvre, låner et utsatt flywire snøresystem for en dekonstruert estetikk som definitivt har stått tidens prøve. “Particle Grey” fargetoner dukker opp på snørene så vel som hælbenk, mens et dryss av “spor rød” går ned på hæltrekk -fanen, så vel som Nike Swoosh som glir over lateral så vel som mediale sidepaneler.

Det som gjør dette designet så fremtredende er imidlertid lufta Vapormax -systemet i full lengde som sitter nedenfor. Tonet i en kulltone, gir den 360 graders komfort samt demping hvor som helst så vel som når som helst.

Nike Air Vapormax Flyknit 3 “Iron Grey” er tilgjengelig nå fra Foot Locker UK, og er et must for enhver type rotasjon, så stopp det du gjør så bra som politibetjent akkurat nå! Mens du er her, her er nøyaktig hvordan politibetjenter den off-white x air jordan 4 “seil”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *