Nike Adapt Auto Max “Black” er satt til å redusere snart

Nike Auto Max Adapt “Black” er den siste gjengivelsen av den futuristiske silhuetten som aller første ble introdusert tidligere i år. Den selvlosvende designen har endt opp med å bli en hit med sneakerheads over hele kloden, så vel som dette kan definitivt være den reneste versjonen vi har sett ennå!

Bilde via Nike
Offisielle bilder av joggeskoene har nettopp landet, noe som betyr at en utgivelse over hele verden skal være nært forestående, så vel som det er risikofritt å oppgi at akkurat her hos den eneste leverandøren vi gir oss opp til lanseringen! Upperen i ett stykke viser frem en strømlinjeformet estetikk som ligner på Nike-teknologier vi har sett tidligere, med det hovedsakelig mørklagte utseendet som gir et stealthy utseende.

Under føttene er der handlingen forekommer her, med den tykke enn mellomsålen som skjuler et synlig Nike Air Max-system ved hælen. Miljøvennlig grafikk gir et snev av farger, mens to knapper er omtalt for å stramme eller løsne snøresystemet. Hvis du ønsker å kanalisere din indre Marty McFly, men ikke heller ikke kan betale for et par mags (ikke bekymre deg, vi kan ikke det heller), så kan dette være ditt neste par!

Bilde via Nike
Hvis du er så opptatt som vi er på Nike Adapt Auto Max “Black”, må du dessverre holde på litt lenger ennå, da det ikke er kunngjort noen utgivelsesdato. Imidlertid, etter de offisielle bildene som er sett her, burde det ikke være så godt langt borte. I mellomtiden kan du inspisere AJ4 X off-white “seil” som nettopp er bekreftet!

Bilde via Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *