Adidas Originals gjenforenes med BAPE og nabolag for et par hyped joggesko

Etter å ha avduket et samarbeidende Ultra Boost tidligere i sommer, ser det ut som Adidas Originals og Bape vil gjenforenes med nabolaget for et par brannsneakers, og vi ‘ RE utover hyped!

I følge Sneaker Insider @Py_Rates vil trioen slå seg sammen om to modeller, og ta på seg Pod-S3.1 og den aldri-før-sett NMD Stealth, hvor sistnevnte vil debutere i to farger, inkludert ‘Core Black/ Core Black ‘og’ Black/White ‘. Dette er selvfølgelig ikke første gang Adidas Originals, Bape og Neighborhood har gått sammen om en sneaker, etter å ha tidligere taklet en samarbeidende superstjerne tilbake i begynnelsen av 2017, som ble møtt med viktig anerkjennelse.

Butikk for rundt £ 160 per pop, som er et godt kjøp som vurderer Adidas Originals har begynt å belaste på oppover £ 220 for deres mye mer eksklusive sko, gi oss beskjed hvis du er hypet for Bape X -området X Adidas Originals kollabr ned i den Kommentarer nedenfor! I relaterte nyheter, her er ditt første blikk på den kommende Cav Earm X Nike Air Max 95!

Hvis du tenker på å plukke noen helt nye Adidas -varme, må du huske å sjekke ut de siste på slutten. Klær!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *