Luisa gjennom Roma X Asics Gel-Kyrios “Seismic Glow” er i motsetning til noe du har sett før

sneakerstil har kommet en lang metode fordi den ydmyke begynnelsen mye mer enn 100 år siden. I løpet av århundret har sko forvandlet seg fra et stykke nytte til en stilig vare, hvor hver og en ser mye mer distinkt ut enn den neste – så vel som Luisa gjennom Roma X Asics Gel -Kyrios “Seismic Glow” er et fantastisk eksempel på dette . Et partnerskap mellom den italienske butikken så vel som det japanske fottøyetiketten, dette er i motsetning til noe vi har sett før.

Denne ASICS -jobben er laget for å feire introduksjonen av en helt ny silhuett, og er påvirket av dynamiske varme kart, og gir den en høy energiestetikk som ser ut som om den reiser 100 miles per time selv om den sitter stille. Mint-farget øvre er gjengitt med en prismatisk innvirkning som er en hyllest til dataprogramvare, mens mellomsålen er laget av flerfarget Flytefoam Propel-demping samt gelinnovasjonsinnsatser for komfort som ikke forstår noen grenser.

Bilde gjennom Okashiigal & Oluwafeyitimi
Int’l frakt

Kjøp nå

Bilde gjennom Okashiigal & Oluwafeyitimi
Int’l frakt

Kjøp nå

ASICS ‘legendariske tigerstriper skyter over laterale så vel som mediale sidepaneler, mens co-branding kan oppdages trykt på tungene. Denne begrensede utgaven sneaker kommer pakket i en spesiell boks som er ganske distinkt i seg selv.

LVR X ASICS Gel-Kyrios “Seismic Glow” tilbys best nå! La oss forstå om du tar tak i et par av disse for sommerens rotasjon, samt sørg for å holde det låst på den eneste leverandøren for de siste så vel som største sneakernyheter og utgivelser!

Bilde gjennom Okashiigal & Oluwafeyitimi
Int’l frakt

Kjøp nå

Bilde gjennom Okashiigal & Oluwafeyitimi
Int’l frakt

Kjøp nå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *