Den futuristiske Nike N110 D/MS/X ‘Dimsix’ er nesten her

Ta en titt på fremtiden med Nikeâ N110 D/MS/X ‘Dimsix’. Navnet kan være en munnfull, men denne sneakeren er virkelig noe å beundre. Med revolusjonerende materialer og en sporty estetikk, kan dette godt være retningen Nike er innstilt på å ta i årene som kommer.

Denne sneakeren er designet som en løpesko, og skyver grensene når det gjelder proporsjoner. Kommer med en splittet og buet mellomsåle, holder dette opp den øvre dannede av det nyutviklede N110 -garnet. Avrundet med utskårne seksjoner for ventilasjon, ville det være en underdrivelse å si at denne sneakeren ser ut som noe fra en sci-fi-film.

Når det angår fargepaletten, har Swoosh -merket nok en gang ikke holdt noe tilbake. Med en overveiende svart overdel, kontrasteres dette av en dynamisk blå swoosh på sidebuksene, en fersken tunge fane og en pulserende rød krage. Nike N110 D/MS/X ‘Dimsix’, alle som sitter på toppen av en hvit og isete blå mellomsåle, er en sneaker som du ikke kan ignorere.

Å treffe selgere fra 13. juli og detaljhandel til £ 140, dette er en sko du trenger i samlingen din. Hold den låst til den eneste leverandøren for alle de beste nyhetene og utgivelsene fra sneaker -samfunnet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *