Nike Air Max 97 “Puerto Rico” -kanaler “Silver Bullet” Vibes

Hvis du er en Air Max 97 -fan, forstår vi allerede at du helt vil like dette kommende paret som er blitt avslørt gjennom Instagram sist natt. AM97 “Puerto Rico”, som vises ekstremt visuelt lik OG “Silver Bullet” iterasjonen flagget er feil metode.

Sneakers kommer til å bli utgitt som en del av begivenhetene for Puerto Rican Day (den andre søndagen i juni hvert år), en hendelse som Nike blir forstått for å minne om. Hvis du gikk glipp av Silver Bullets sist de falt (2017), må disse være det aller beste alternativet til dags dato!

Bilde gjennom Cheddar2345nike Air Max 97 “Puerto Rico”

Int’l frakt

Se mer

Overdelen er laget av en rekke materialer inkludert lær, atletisk passform sammen samt syntetiske stoffer, og viser frem et tradisjonelt AM97 -utseende (opprinnelig påvirket av et japansk kuletog) i tillegg til å vise frem veldig lite Nike -merkevarebygging for et futuristisk, men likevel tidløst utseende. En rød brodert swoosh-logo er til stede på både laterale og mediale sider, sammen med rekkevidde-spesifikke Air Max-merkevarebygging på hælene så vel som Puerto Rican-flagget på hver tungetapp.

Beretningene med begrenset utgave fortsetter gjennom hele modellen, ettersom innleggssålene er trykt med “Aquí Me Quedo”, som tilsvarer “I’ll Stay Here” på engelsk. Alt dette sitter på toppen av en hvit mellomsåle som omslutter et Nike Air Max sålesystem i full lengde for fantastisk komfort samt støtte overhodet tid. En svart yttersåle fullfører utseendet, med enda et Puerto Rican -flagg som ble arbeidet inn i soggeskoene.

Bilde gjennom Cheddar2345nike Air Max 97 “Puerto Rico”

Int’l frakt

Se mer

Nike Air Max 97 “Puerto Rico” er ennå ikke i ferd med å få en offisiell utgivelsesdato, så hvis du vil ha politibetjent, må du holde fast bare litt lenger ennå. Du kan være trygg på at vi vil være den aller første til å la deg forstå når mye mer blir avduket, så hold den låst på best her hos den eneste leverandøren!. Mens du er her, må du huske å inspisere det fineste utseendet ditt ennå på Travis Scott X -fragmentet X Air Jordan 1 Lav!

Bilde gjennom Cheddar2345nike Air Max 97 “Puerto Rico”

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *