Offisielle bilder av Air Jordan 6 “Midnight Navy” har landet

foruten kollaps med høy varme vi har sett fra Nike og Jordan Brand, en av tingene som har holdt Air Jordan-serien relevant i dag er The Gjenopplivning av OG -farger – særlig gjennom Air Jordan 1, AJ3S, AJ4S og 5S. Selv design med en kulturell følge som Air Jordan 6 har imidlertid mottatt vintagetilbud som ikke bare kaller inn de langsiktige sneakerheads, men også nykommerne.

På sentrum har vi Air Jordan 6 “Midnight Navy”, en farge som har vært inaktiv siden innvielsen i 2000, men nå er klar for sin første vintage-utgivelse noensinne.

Bilde via Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde via Nike
Int’l frakt

Se mer

Nå som vises i markedet etter 21 år, introduserer AJ6 “Midnight Navy” en hvit skinnbase som bevarer de tradisjonelle perforerte funksjonene på bestemte segmenter av sideveggene. Den dype marinen tonen gjør en storslått inngang gjennom hoppmannsmerket blonder, tunger og hæler, samt deler av luft midtsålenheten under føttene. En gjennomskinnelig isete blå gummiledning avslutter den domstolens og gaten klar av denne Air Jordan VI.

Vil du legge Air Jordan 6 “Midnight Navy” til rotasjonen din? Paret slippes tilsynelatende i den tidligere delen av 2022, så sørg for at du holder det låst inne her hos den eneste leverandøren for å bli kjent med alle de siste utgivelsene fra Nike og Jordan Brand. I relaterte nyheter, detaljerte bilder av Air Jordan 6 “UNC” -overflaten

Bilde via Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde via Nike
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *