Air Jordan 1 High OG “Seafoam” blir avduket

hype rundt Air Jordan 1 er på en absolutt hele tiden, og det ser ikke ut som det er i ferd med å stoppe når som helst snart Air Jordan 1 High OG “Seafoam” blir avduket. Denne rene kuttede crep er en viss politisk, og her er alt vi vet så langt.

“Seafoam” fungerer på en ren hvit base mens lær “Seafoam” -paneler pryder hælen, snøresystemet og tåboksen. “Healing Orange” nyanser gir den laterale og mediale siden Nike Swoosh -merkevaren, med en strek som kikker gjennom ankelregionen for en subtil, men slående kontrastpop.

Det anerkjente Jordan Brand Winged Basketball kan bli funnet avkjørt rundt i halsen, og avrunding av det hele er en luftsåle, foret med en “Seafoam” gummi yttersåle, som avslutter den perfekt balanserte estetikken.

Selv om det ikke er kjent mye annet om Nike Air Jordan 1 High OG “Seafoam” på dette tidspunktet, vet vi med et faktum at de kommer en gang sommeren 2021. La oss få vite hva du synes om denne fargen, og og I relaterte nyheter er Air Jordan 1 High OG “Black Toe Shattered Backboard” blitt avduket!

Bilde gjennom Soleheatonfeet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *