Umbro tar det tykke pappa -mønsteret til neste nivå med de humpete sneakeren

mønstre er så rare ting, ikke sant? Ett minutt kan noe være gammelt så vel som datert, så vel som bare noen minutter senere, de er årets største moteerklæring. Enten du liker det eller ikke, er “Dad Shoe” -trenden her for å bli, samt det siste merket som ser ut til å utfordre Balenciagas nåværende regime, er det britiske sportsklæretiketten Umbro.

Kalt Bumpy, fikk vi virkelig et kort glimt av denne sneakeren i går, da den dukket opp som Umrunner. Skoen tilbys i tre unike fargestoffer, inkludert en stealthy svart variasjon, en ren hvit utgave, samt en flerfarget iterasjon, og er bygget av en førsteklasses kombinasjon av skinn så vel som netting. En tøff gummi yttersåle tilfører Normcore -stemningen, i tillegg til Umbro -merkevarebygging på tungen samt sideveis side avrunde designen.

Ifølge rapporter ble Umbro Bumpy virkelig utgitt utelukkende for Sør -Korea 9. mars, samt tilbudt ut i løpet av bare tre dager. Sneakeren vil bli lagt på nytt på Umbro Koreas nettsted i slutten av mars, men det er ikke noe ord ennå om disse vil se en bredere utgivelse, så husk å holde den låst på den eneste leverandøren!

Har du noen gode nyheter? Send oss ​​en e -post direkte til newsbox@thesolesupplier.co.uk for din mulighet for å bli omtalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *