Comme des Garçons X Vans Old Skool har endelig en utgivelsesdato

The Comme des Garçons X Vans Old Skool har vært en svært etterlengtet utgivelse siden vi først så lekkede bilder av joggeskoene og det ikke er akkurat vanskelig å se hvorfor. De to legendariske merkene har kommet sammen for å tilby en forfrisket ta på seg en klassisk silhuett, noe som resulterer i en viktig garderobeskap!

Paret er pyntet i en to-tone svart-hvitt colorway, og er avhengige av den tidløse utformingen av den gamle skoolen kombinert med en maksimalistisk inntrykk av merkevarebygging for å virkelig snu noen hoder på gatene.

Bilde via CDG
Overdelene er laget av slitesterkt lerret og viser frem den tradisjonelle Vans Jazz Stripe som løper nedover både sidene og mediale sider, mens CDGs øyeblikkelig gjenkjennelige initiallogo er trykt nedover sideveggene i mellomsålen for en premium dobbeltmerket preg. Hvite snøringer og en avrundet tåboks fullfør utseendet her!

Hvis du liker Comme des Garçons X Vans Old Skool så mye som vi er, har paret nettopp blitt bekreftet å lansere 5. februar på CDGs nettbutikk og velge detaljhandelssteder! De er også tilgjengelige for politimann akkurat nå på Dover Street Market! Sørg for å holde den innelåst her hos den eneste leverandøren for alt det siste, og mens du er her, sjekk ut Stussy X Nike Air Huarache som gjør comeback!

Bilde via CDG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *