Nike Shox TL “Racer Blue” er inspirert av OG Air Max Plus

Nike Shox TL “Racer Blue” er den nåværende gjengivelsen av den klassiske silhuetten som nylig har gjort en betydelig oppblomstring. Shox TL, som opprinnelig ble lansert i 2003, viste Shox-demping i full lengde og var utvilsomt trener for øyeblikket. Etter en høyprofilert gjengivelse i 2019, er Shox-teknologien tilbake i søkelyset og uten tvil mye mer populær enn noen gang.

Bilde ved hjelp av Nike
Denne mest nåværende “Racer Blue” -utgivelsen henter inspirasjon fra OG Air Max Plus Colourway, som fungerte som en betydelig inspirasjon under designprosessen bak Shox TL. Kombinasjonen fra klassikere fra 1990- og 2000-tallet som er sett her gir et svingende utseende som Nike Air-fans uten tvil vil søke å få tak i.

Den gradientlignende fargen pryder hele øvre av hver sko, med Nikes signatur swoosh-logo pyntet på hver side for en subtil merkevare. Range-spesifikk merkevare er bosatt på tungen, mens blå shox-demping danner hele såleenheten. Disse vil uten tvil være en populær modell ved lansering, så sørg for at du er ledet på hvordan du skal politisere!

Bilde ved hjelp av Nike
Selv om disse allerede er tilgjengelige ved siden av, er det ikke satt noen offisiell utgivelsesdato for Storbritannia eller Europa ennå, så hold deg låst inne i ideal her på den eneste leverandøren for alle gjeldende oppdateringer når de skjer. Mens du er her, kan du sjekke Air Jordan 1 Mid “Smoke Grey” som lanseres denne uken!

Bilde ved hjelp av Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *