Først se på Naruto X Adidas Copa Ultra Boost ‘Kakashi’

Bilde via Adidas
Helt siden den første Naruto X Adidas sneaker lekket i juli, har sneakerheads og ninjas overalt ventet på mer utgivelsesinfo. Nå, nøyaktig en måned senere, har bilder dukket opp av en Naruto X Adidas Copa Ultra Boost ‘Kakashi’, og det er alt vi har drømt om og mye mer.

Tar den veldig åpenbare design -signalene fra kopien Ninja selv, ligner den blå semede øvre masken og antrekket, mens hårete grå semsket skinn på tungen og hælen representerer hans signatur piggete frisyre som har vært ikonisk siden den legendariske mangaen debuterte tilbake i 1997. Military Green Heel Cup hyller vesten hans, pyntet med “Ultra Boost”; Merkevarebygging, og rett under den, finner du japanske tegn som leser “Hatake Kakashi” trykt langs Boost Midsole.

Bilde via Adidas
For å avrunde den tidligere Hokages UB, treffer hans Mangekyo Sharingan Eye The Tongue -taggen, mens Konohas Leaf Village Emblem og Anbu’s Red Tattoo pryder henholdsvis trekkfanen og hælen, og fullfører utseendet.

Når vi markerer den andre Naruto X Adidas -sneakeren som vi har sett, er vi over hyped for å se mer i nær fremtid, spesielt paret som representerer den titulære karakteren. La oss få vite hva du tenker, og sørg for å holde den låst på den eneste leverandøren for mer utgivelsesinfo når den utvikler seg!

Bilde via Adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *