Streetwear tilfredsstiller high fashion med Maison Margiela x Reebok Traditional Leather Tabi

Verden av streetwear samt high fashion har unektelig endret de siste årene, partnerskap mellom disse to motesektorene har endt opp med å bli mer til stede, generell bro dele opp. For ikke så lenge siden så vi John Galliano-ledet fransk high-end motehjem Maison Margiela slo seg sammen med sportsklærgiganten Reebok for å bringe frem en crossover mellom deres mye elskede tabi-sko, så vel som Reeboks tidlige løpeløse silhuett fra 1983 med slitasje Malt øvre, så vel som det var en sikker hit, men det ser ut til at fashionistas lengtet etter mer. Dermed har maktduoen gjenforent når han nok en gang på Maison Margiela X Reebok tradisjonelle skinn-tabi, denne gangen kledd i to grunnleggende fan-favourite “Triple White” så vel som “Triple Black” Colorways.

Det tradisjonelle læret ble fint laget med premium nappa-læroverlegg, og ble rekonstruert for å få hjemmet Tabis berømte split-toe-bygning på forhånd. Denne unike stilen tar sin motivasjon fra Japans tradisjonelle Jika-Tabi-sko fra begynnelsen av 1900-tallet, samt ble oppfunnet for å styrke balansen med separasjonen av den enorme tåen.

Som med de fleste avanserte fottøymodeller, holdes merkevarebygging veldig lite med det parisiske high-end label sitt signaturnummerdiagram sammen med Reebok-merkevaren på tungen, så vel som innleggssåler som er hued i den motsatte fargen for en monokromatisk strek av kontrast. Selvfølgelig inkluderer disse co-merkede høyluksene joggesko topp-of-the-line-demping som gir en utrolig mengde komfort.

Offisielt arrangert å introdusere 26. februar via Reebok, så vel som mange velger forhandlere internasjonalt, inkluderer Maison Margiela X Reebok tradisjonell lær Tabi “Triple White” samt “Triple Black” en tung kostnadsmerke på £ 230 per par. La oss forstå hvis du planlegger å rocke disse deluxe -sportsklærtrenere, så vel som i tilknyttede nyheter, forsto du at Adidas nettopp bekreftet at Reebok er til salgs? Ta en bedre titt så vel som å holde den låst fast rett her hos den eneste leverandøren for det beste, så vel som siste nyheter i fottøyindustrien!

Bilde via Reebok

Bilde via Reebok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *