Yeezy Qntm “Teal Blue” slipper i helgen!

Det var det. Etter tre måneders venting og en ganske drastisk navneendring, slipper Yeezy Qntm “Teal Blue” endelig i helgen. Bare den andre Kanye West -sneakeren som bærer denne monikeren etter Yeezy 700 “Teal Blue” som ble lansert denne måneden i fjor, vil du kunne politisere 10. oktober gjennom Adidas UK!

Med en slående likhet med “Barium” som debuterte tidligere i år, gjør “Teal Blue” fullstendig bort med den gjennomsiktige plastoverlegget, i stedet ved å ta i bruk et eksponert strikket estetikk som garantert vil vri hoder. Zebra -striper løper over sidene og mediale sidepanelene, mens en smule lyseblå pryder den øverste halvdelen av den øvre for et utseende som garantert vil vri hoder.

Bilde ved hjelp av adidas

Bilde ved hjelp av adidas
En grå semsket skinnboks harer tilbake til tidligere Yeezy 700-design, mens en 3m-infusert hæl indikerer at du kan bøye deg selv under forhold med lite lys. For å runde det hele, har Adidas Improve Tech blitt tilført mellomsålen for komfort og demping som ikke kjenner noen grenser. Alt dette ligger i en røykfylt grå enhet, og avslutter den futuristiske designen.

Bare ta et sekund for å virkelig sette pris på Adidas Yeezy Qntm “Teal Blue” fordi det er et garantert behov for å politisere for enhver samling. Lanserer denne helgen 10. oktober over i Adidas UK, må du sørge for at du holder den låst på den eneste leverandøren for din beste sjanse til å politisere! Gi oss beskjed om du vil gå for disse, og i relaterte nyheter, er Yeezy Improv 350 v2 våren 2021-line-up blitt avduket!

Bilde ved hjelp av adidas

Bilde ved hjelp av adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *