Til fots se på den off-white x nike zoom flue ‘svart’ så vel som ‘rosa’

den off-white x nike â € œ TEN-samlingen var sannsynligvis det aller beste sneaker-partnerskapet å redusere I fjor, så vel som det ikke ser ut som at hypen snart dør ned når som helst. Med tonn off-white x nike joggesko som faller fra nå til slutten av 2018, har strømduoen nå sluppet løs to varme off-white Nike Zoom Fly Colorways, så vel som vi tar et til fots utseende!

Den aller første fargen, passende kalt ‘svart’, har en stealthy høst forberedt fargetone, med en gjennomskinnelig TPU-øvre i tillegg til sydd swoosh. Den andre fargen, derimot, er en av de mest livlige off-white joggeskoene som noensinne har gitt ut. Kalt ‘Pink’ Denne iøynefallende skyggen gjør også utnyttelse av en gjennomskinnelig TPU. Begge joggeskoene fungerer “skum” -tekst langs mellomsålen, i tillegg til Virgil Ablohs signatur dekonstruksjon gjennom.

Hvis du planlegger å politibetjent den splitter nye off-white x Nike Zoom Fly ‘Black’ og ‘Pink’, er de innstilt på å gi ut 28. november på Select Stockists. Sørg for å holde den låst på den eneste leverandøren for mange flere detaljer, i tillegg til at vi skal forstå om du vil komme ned i kommentarfeltet nedenfor! Mens du er her, kan du inspisere vår off-white x Nike Zoom Fly ‘Black’ så vel som ‘Pink’ loddguide for din fineste mulighet for politimann!

Hvis du tror på å copping noen helt nye Nike Heat, må du huske å inspisere strømmen her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *