Her er 10 vanvittige hyped trenere som slipper de neste to ukene

november, er i ferd med å bli gal, da noen av årets hotteste trenerutgivelser skjer i løpet av de neste to ukene!

Flere 4D-trykte sko lanseres fra Adidas for ikke å nevne en av de mest etterspurte Yeezy-trenerne i noen tid. Varmen fra Nike er like utmerket med en annen gruppe dekonstruert off-white fottøy. Glem Black Friday, det handler om kaoset i disse eksklusive novemberlanseringene!

adidas alphaedge 4d hvit

Utgivelsesdato: Lørdag 17. november

Ta et sprang inn i fremtiden med denne radikalt innovative skoen. Som en oppfølging til en mørkere alfaedge som ble utgitt tidligere på året, har denne kommende stilen en snødekt hvit øvre. Selvfølgelig ville det ikke være komplett uten den ‘Aero Green’ 4D-trykte mellomsåle under føttene. Til £ 350 er disse ikke akkurat kostnadseffektive, men det vil ikke hindre dem i å selge ut.

Jordan 1 High OG Rookie of the Year

Utgivelsesdato: Lørdag 17. november

Fans av Jordan 1 vil ikke gå glipp av årets rookie. Denne stilen er inspirert av en berømt Golden Brown -tee -skjorte som er berget av Michael Jordan under hans ‘Rookie of the Year’ pressekonferanse. Som sådan er det en samleobjekt og aksjen antas å være begrenset. Ikke sove når disse kommer i løpet av helgen.

adidas ultra forbedre 1.0 krem

Utgivelsesdato: Onsdag 21. november

Gjør deg klar for en annen stor gjenoppretting denne måneden som en av de største Ultra -løftene gjennom tidene avkastning på tvers av globale aksjer. Denne stilen er nesten identisk med det opprinnelige idealet ned til den åpne veven Primeknit og tonal blonder. Heldigvis ryktes det å være raus denne gangen. Kan dette være en ny sjanse til å kopiere en gral?!

adidas futurecraft 4d grå

Utgivelsesdato: Onsdag 21. november

Digital lyssyntese smirer den gitterstrukturen mellomsåle i Futurecraft 4D. Denne kommende konsortiumutgivelsen idretter en undervurdert farge med en ultra-pustende Primeknit som føles like behagelig som den ser ut. Det er avgjørende å huske at dette er ny teknologi som går på en eller annen måte å rettferdiggjøre den enorme prislappen.

Yeezy forbedrer 350 v2 sesam

Utgivelsesdato: Fredag ​​23. november

Neste ukes Black Friday Madness blir enda mye mer manisk med utgivelsen av denne ultrahypede Yeezy 350. Dette er uten tvil den mest etterspurte Kanyes line-up for 2018. Mange sneakerheads har desperat til hensikt å politisere-den etterspørselen Kan gjøre det frustrerende tøft å trygt et par. Heldigvis er de første tombolaene allerede live.

Dragon Ball Z x Adidas ‘Kamanda’ & Ultra Tech

Utgivelsesdato: Fredag ​​23. november

Den neste sagaen om Dragon Ball Z X Adidas -kolleksjonen kommer neste uke som en hyllest til karakterer Vegeta og Majin Buu. Disse stilene med begrenset utgave kommer i spesialopprettede skobokser med tilhørende figurer. De tidligere stilene har vært raske til å selge, så ikke bli sjokkert hvis disse er tøffe å få tak i.

Union La X Jordan 1

Utgivelsesdato: Lørdag 24. november

Union LA henter inspirasjon fra OG -farger for denne mosen av stil -signaler. Resultatet er en ultra særegen estetikk som helt klart hyller den gamle skolen. Utseendet er ferdig med en vintage hvit mellomsåle og matchende snøringer. Disse vil sannsynligvis kommandere høye videreselgepriser etter lanseringen av neste ukes lansering.

Off-White x Nike Zoom Fly sp ‘Pink’ & ‘Black’

Utgivelsesdato: Onsdag 28. november

Virgil Abloh kan ikke sette en fot feil når han fortsetter å avduke etterspurt fottøy. Den neste samlingen ser den sportslige Nike Zoom-fluen stemplet med signatur off-white detaljering. Det inkluderer en sydd swoosh samt en babyblå farget ledningsflue. “Skum”; Bokstaver blir også stemplet til mellomsålen.

Yeezy 500 salt

Utgivelsesdato: Fredag ​​30. november

Den kontroversielle treneren kommer tilbake i en lignende farge som de tidligere stilene. Det er et annet dempet tema og et som definitivt vil få tak i oppmerksomheten til hypedyr. Den skyggen av saltgrå dekker alt i sikte fra adipren mellomsåle til snørene og indre fôr. Elsker eller hater Yeezy 500, disse er garantert utsalg.

adidas torsjon zx 4000 4d

Utgivelsesdato: Fredag ​​30. november

Se for deg hypen for denne 4D -utformede torsjonen?! Disse ser ut til å være en av 2018s mange minneverdige trenere. Det livlige utseendet er i motsetning til noen av de andre Futurecraft -utgivelsene. Lager er ennå ikke bekreftet, men du vet bare at disse vil være irriterende begrenset.

For mange flere nyheter og informerer om de hotteste utgivelsene, hold den låst til @thesolesupplier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *