Et sniktitt av A Ma Maniére X Air Jordan 2

på slutten av i fjor, spådde vi at Air Jordan 2 skulle gjøre et enormt comeback i år, og det ser ut som om vi kunne ha rett. I løpet av de siste ukene har vi hørt rykter om et potensielt et Ma Maniére X Air Jordan 2 -samarbeid. Vel, det ser ut som om disse er bekreftet når vi tar vårt aller første titt på den aktuelle sneakeren!

Bilde ved hjelp av die_sel666
Int’l frakt

Se mer

Nok et glamorøst inntrykk av en klassiker, AMAs AJ2 følger videre fra deres svært etterspurte Air Jordan 3 og Air Jordan 1 synker fra 2021. Med en full læroverdel som er malt i en skarp “seil” fargetone, premium ynet sockliner harken tilbake til AJ3, mens en tung bruk av “Burgundy Crush” bringer AJ1 inn i brettet.

Merkede hæler sementerer kollapsen med “Maniére” trykt på både venstre og ideelle hæler, og for å runde det hele av, setter en Nike Air mellomsåle seg ned under for komfort både av og på banen. Dette har blitt pyntet i et stealthy svart kunstig kroktrykk som vi faktisk elsker.

Bilde ved hjelp av die_sel666
Int’l frakt

Se mer

Kilden vår forteller oss at A MA Maniere x Nike Air Jordan 2 Retro SP “Sail” lanseres 29. april ved hjelp av SNKR og utvalgte forhandlere. En pris identifiserer er ennå ikke bekreftet, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for mange flere oppdateringer når den utvikler seg! La oss få vite om du tar tak i et par, og mens du er her, kan du like godt se på fots titt på Union La X Air Jordan 2 “Rattan”!

Bilde ved hjelp av die_sel666
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *