Skru opp varmen med Yeezy Qntm “Flash Orange”

med sommeren som kommer på bare noen få måneder, det ser ut som Kanye West allerede slår opp varmen med Yeezy Qntm “Flash Orange”! Sett for å være basketballsilhuettets femte farge, ble det ryktet i begynnelsen av året og fikk tilnavnet “Flaora”. Nå, takket være disse splitter nye skuddene fra sneaker insider @sneakertigger, får vi vårt første blikk ennå!

Selv om det ikke er så forskjellig fra QNTMs andre fargealternativer, er “Flame Orange” fremdeles ganske ild i seg selv. Arbeider med en ren beige Primeknit-base, skjøt Luxe-bronsetoner over de laterale og mediale sidepanelene, mens et U-formet semsket panel kommer ned på toebox slags som 700-serien som vi alle kjenner og elsker.

Bilde via sneakertigger
Stealthy svarte striper kan også finnes gjennom en tigerlignende estetikk, og dette kompletteres med en neoprenankel som gir støtte og stabilitet både på banen og på gaten. Rundt hælen finner du en matt teller som er som den som er funnet på “barium”. Dette er tilført 3M Tech, så det reflekterer lys, slik at du kan bøye deg når du vil.

Selvfølgelig kan du ikke snakke om denne Yeezy uten å nevne mellomsålen under føttene. Minner om den som ble funnet på 380, er denne Adidas Boost-infused-enheten malt i en ren kremfarge, og plasserer finpuss på den ikoniske designen.

Bilde via sneakertigger
Ryktene sier at Adidas Yeezy Qntm “Flaora” vil gi ut en gang i mai. Forsikre deg om at du holder den låst på den eneste leverandøren for din beste sjanse til å politisere, og i relaterte nyheter slipper Yeezy 450 “Cloud White” endelig neste uke!

Bilde via sneakertigger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *