Hundrevis X Crenshaw Skate Club forenes for en samling av Streetwear Fundamentals

som overholder samlingen av Money Records forrige måned, LA-baserte streetwear-merkevare Hundrevis er tilbake med enda et partnerskap med ingen ringere enn Crenshaw Skate Club. Denne lille kapselkolleksjonen inneholder en rekke lyse så vel som fargerike tee -skjorter samt hettegensere garantert å holde deg frisk.

For den ukjente, er Crenshaw Skate Club et ungt skatemerke etablert av 21 år gamle Tobey McIntosh. I følge grunnleggeren er målet med Crenshaw Skate Club å representere ungdommer i byene som ofte blir oversett i skateindustrien.

Bilde via hundrevis
Selve partnerskapet er noe av et tur / retur -øyeblikk for hundrevis, da skaperen Ben Hundredis aller første gang la merke til CSC i sin ungdom da skaperen Tobey McIntosh bare var 14 år gammel. Duoen har nå satt tankene sammen for et lite valg av livlige brikker.

Stifter som t-skjorter, hettegensere samt en snapback-hatt er alle inkludert, hvor hvert stykke har en slags skate-tilknyttet grafikk eller design. Gjennomgående ser vi graffiti -stilfontstiler sammenkoblet med kjente temaer som den tradisjonelle hundrevis -bokslogoen. Den fulle samlingen tilbys for tiden på hundrevisappen så vel som merkets nettsted. I andre nyheter fortsetter Levis begivenhet med japansk håndverk for høst / vinter 2021.

Bilde via hundrevis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *