Den off-white x Serena Williams x Nike Blazer “Queen” får en potensiell utgivelsesdato

siden den avslørte tilbake i august, sneakerheads overalt har (im) tålmodig ventet på utgivelsen av den hvite x Serena Williams X Nike Blazer “Queen”;, så vel som nå, det ser ut som om vi til slutt har en utgivelsesdato.

Denne blazeren er laget i samarbeid med den legendariske tennisikonet Serena Williams, og er påvirket av Virgil Ablohs undergravende håndtak stilen til tennis. Malt i en rekke jordiske toner i hele øvre, er en sterk svart swoosh til stede langs sidepanelene og skyter ned mot mellomsålen. Nedenfor under er en regnbue-farget skum mellomsåle til stede for ekstra komfort i tillegg til et jevnere skritt, så vel som for å runde ting, “Air” -merket fullfører den dekonstruerte estetikken.

I følge flere kilder, den off-white x Serena Williams x Nike Blazer “Queen”; kommer til å gi ut 11. oktober hos Select Stockers som Nikelab. Sørg for å holde den låst på den eneste leverandøren for offisiell info, i tillegg til at vi skal forstå om du vil komme ned i kommentarfeltet nedenfor! I tilknyttede nyheter, her er det vi forstår så langt om den off-white x Nike Air Force 1 ‘Black’!

Hvis du tror på å copping noen helt nye Nike Heat, må du huske å inspisere det siste på slutten. Klær!

Bilder via HypeBeast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *