Nike SB Dunk Low “Pink Pig” er påvirket av en tradisjonell Porsche -racerbil

. Vi forstår ikke nøyaktig hva Swoosh har planlagt, men uansett hva det er vi vil ha en del av det. Etter å ha sett en fot på den Ford GT40-inspirerte “Club 58”, får vi nå et sniktitt på den kommende Nike SB Dunk Low “Pink Pig” som også er påvirket av en tradisjonell Le Mans racerbil, mye mer Spesielt Porsche Le Mans “Pink Pig” fra 1971.

Bilde ved hjelp av zsneakerheadz
Selv om det kan se ganske grunnleggende fra begynnelsen av, har hver eneste detalj blitt godt trodd ut, og hyller direkte “trøffeljegeren til Zuffenhausen”. Malt i en pastellrosa palett, er hele dunk -lavt laget av svineskinn semsket skinn med knallrød kontraststing som er sett i hele selve kjøretøyet.

En Nike Swoosh skyter over lateral så vel som mediale sidepaneler, så vel som akkurat som bilen, er bunnen utført med svart gummi som ligner en slående likhet med et sett med hjul.

Bilde ved hjelp av zsneakerheadz
På dette tidspunktet er det ganske mye annet forstått om Nike SB Dunk Low “Pink Pig”, selv om det forventes å treffe hyller en gang i 2021. La oss forstå hva du tror om denne raske fargen, så vel som mens du ‘ Re her, kan du også komme på nært hold med Ultimate X Nike SB Dunk Low “Black” så vel som “Mean Green”!

Bilde ved hjelp av zsneakerheadz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *