5 av de mest berømte filmbildene gjennom tidene

Hva er din høyt elskede film?

Det er sprøtt nøyaktig hvordan en sneaker kan ende opp med å bli synonymt med et filmbilde, samt ofte formørkelsen av filmen. Som autoritet på joggesko som vi er, har vi kjørt med 5 av de aller beste creps som noensinne vises på den enorme skjermen.

La oss forstå ditt høyt elskede par i kommentarene nedenfor.

Hold den låst til den eneste leverandøren for alt det aller beste originale materialet fra sneaker -samfunnet.

Reebok Alien Stomper Mid Yellow

Begynner med en sci-fi-klassiker, fremmed. Er det en mye mer kjent scene enn den fremmede sprengningen fra magen til John Hurt? Selv om den siste kamppakken kanskje ikke er så populær som Stomper Hi brukt av Sigourney Weaver, er dette paret mye mer bærbart.

Nike tradisjonell Cortez

Hvis du ikke roper løp, løp Forrest Run! På noen som løper på gaten, er du til og med normal? Den tradisjonelle Nike Cortez ble begavet til Forrest av Jenny, så vel som han bare fortsatte å løpe over Amerika i dem. Du kan bare ikke gå galt med den røde, hvite så vel som blå fargepalett.

Nike Air Jordan Xi ‘Space Jam’

Michael forlenger armen for å gjøre den berømte siste sekundsbeholderen mot Monstars permanent i hjertet av hvert 90 -talls barn. Ved å bruke Area Jam XIS, blir denne sneakeren tenkt av noen som den største Air Jordan XI gjennom tidene.

Onitsuka Tiger Mexico 66
Uma Thurman som ‘The Bride’ i Quentin Tarantinos film ble berømt av den øyeblikkelig gjenkjennelige gule passformen. Avrundet av et par Onitsuka Tiger Mexico 66s, kan du ikke se på denne skoen uten å tro på Kill Bill.

Nike Air Mag

Marty McFly er misunnelse for hvert sneakerhead. Å ha en sko tenkt på mange som den hellige gral av creps, det er selvslitt innovasjon, så vel som lys gjør dette raskt til den aller beste sneakeren fra filmhistorien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *