Snap tilbake til virkeligheten med Eminems nye skyggefulle con actionfigurer og merch

i en motsatt av den typiske prosessen, har Eminem nå tatt 3 av sine NFT -er og gjort dem til fysiske actionfigurer for å lansere ved siden av hans nyeste merket.

Handlingstallene kommer selv i en trio av design, som alle har et kjent Eminem -utseende fra fortiden. Den første figuren ankommer med en rød øvre og hvit kort nedre, identisk med utseendet som rapperen hadde på seg ved hans forestilling under Experience Music Project tilbake i år 2000.

Bilde gjennom offisiell online Eminem Store
Den andre figuren har hovedpersonenes utseende fra den høyt rangerte 2002 Film 8 Mile. For de som ikke har sett filmen, spiller Eminem Jimmy “B-Rabbit” Smith, en ung Detroit-basert rapper som prøver å komme seg til den store tiden.

Den siste figuren viser en av Slim Shadys mange anerkjente utseende gjennom tidene der han kledde en hockeymaske, motorsag og møkkaer under hans forestilling på Meadowlands Arena.

I tillegg til figurene, ser vi både en “moms spaghetti” t-skjorte og hettegenser ankommer i en tonal svart fargetone. Selve designet er i referanse til rapperens berømte foret fra sangen hans “Lose Yourself”.

Alle brikkene er nå tilgjengelige for forhåndsbestilling på Eminems offisielle nettbutikk. I andre nyheter kan du ta dem alle sammen med Pokémon X Converse Chuck Taylor All Star.

Bilde gjennom offisiell online Eminem Store

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *