Nike Epic React Flyknit ‘Belgia’ er begrenset til 1.888 par over hele verden

avslørt tidligere i år, Nike Epic React Flyknit er utvilsomt en av swooshs mest populære løpende silhuetter, og nå har sneakeren blitt offisielt avduket i En ekstremt tiltalende ‘Belgia’ Colourway.

Med aksenter av svart, volt, blå, grønn, rød og oransje langs Flyknit -øvre, utgjør White Swooshes og sålen for en vakkert kontrast estetikk. Sneakeren benytter seg av React -teknologi, lik Nike React -elementet 87, som forblir intakt selv etter 17 000 mil og gir større energiavkastning.

Slipp den 25. august, vil du ikke se Nike Epic React Flyknit ‘Belgia’ i en butikk i nærheten av deg når som helst snart de er begrenset til bare 1 888 par globalt, noe som gjør dem til en av de sjeldneste joggeskoene som for tiden er på markedet.

Se nærmere se nedenfor og la oss få vite hva du synes om løperen i kommentarfeltet. Hvis du tenker på å plukke noen helt nye Nike Heat, må du huske å sjekke ut det siste her!

Har du noen fantastiske nyheter? Send oss ​​en e -post direkte til Newsbox@thesolesupplier.co.uk for din sjanse til å bli omtalt.

https://www.instagram.com/p/blsijcmh7fc/?taken-by=earlycop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *