OAMC X Adidas Type-O6 omarbeider ZX-serien

. De tre stripene går helt ut med ZX-linjen denne sesongen. Med at A-ZX-serien går sterkere enn noen gang, har de nå gjenforent med Luke Meier for OAMC X Adidas Type-O6. Først forhåndsvisning helt tilbake i januar under etikettens høst/vinter 2020 rullebaneutstillingsvindu, her er alt vi vet så langt.

Bilde via Adidas
Ved å gi den udefinerte en komplett omarbeid fra grunnen av, er Type-O6 tilgjengelig i fire farger inkludert “sand”, “Olive Drab”, “Dust White” og “Black”. Ved å ta i bruk merkets signatur utilitaristisk estetikk, blir hver enkelt utført med premium skinn gjennom, tykk tre stripe -merkevarebygging langs sidepanelene, en overdimensjonert hælfane, og selvfølgelig et vippebryter snøringssystem som gjør det like tøft som alltid.

Nedenfor under, vil du en reimagined torsjon mellomsåle som er gjort i en serie luft vapormax-lignende pods, og det ville ikke være en OAMC-sko uten den tekniske verbiage som er etset foran.

Bilde via Adidas
Lansering 11. november er det kanskje ikke for alle å være OAMC X Adidas Originals Type-O6 for alle, men det er ingen tvil om at denne samlingen er ganske brann. La oss få vite hvilken farge som er din favoritt, og i relaterte nyheter fortsetter BAPE X ubeseiret X Adidas ZX 8000 den legendariske kollabben!

Bilde via Adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *