Disse blekksprute spillinspirerte Nike Dunks er best for Halloween din i form

Det er ikke noe spørsmål i noens sinn om at blekksprutspill har endt opp med å bli et kulturelt fenomen. For ti år siden var designer så vel som regissør Hwang Dong-hyuk på randen av konkurs da ingen nettverk ville hente showet sitt. Nå har blekksprutspill endt opp med å være Netflix sin mye fremtredende serie noensinne, spådd for å gjøre streamingtjenesten til en kjekk 900 millioner dollar ifølge Bloomberg.

Tidligere denne måneden rapporterte den eneste leverandøren utelukkende at Vans slip-on-salg ble skutt opp med hele 7 800% takket være showet. TV-serien har også påvirket tilpassede så vel som artister, da vi tar vårt ekstremt første blikk på dette blekksprute spillinspirerte Nike Dunk Low.

Bilde ved hjelp av Andu.c

Bilde ved hjelp av Andu.c
Disse nikene er en anbefaling til det maskerte personellet som spiller en kjent funksjon gjennom spillene, og er malt i en mørk rosa fargeplan i hele øvre så vel som mellomsåle. Identifiseringen av tungen er blitt satt på utsiden for et dekonstruert utseende, mens Toebox har blitt malt i helt svart med en hvit firkant på den ideelle foten så vel som en sirkel til venstre. Dette nikker lederne så vel som arbeidere i showet.

Squid Game X Nike Dunk Low er perfekt for din Halloween Fit, og er arbeidet til Sneaker Customiser Andrew Chiou. Det er risikofritt å oppgi at de aldri vil få en offentlig utgivelse, men det ville være en drøm om oss hvis de virkelig falt. Å, det så vel som 45,6 milliarder vant, selvfølgelig. La oss forstå hva du tror om disse skikker, så vel som mens du er her, spiller “Red Light, Mil-vennlig lys” med disse blekksprute spillinspirerte sporene!

Bilde ved hjelp av Andu.c

Bilde ved hjelp av Andu.c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *