Et bedre blikk på Air Jordan 1 Low “Varsity Red”

Gjennom sin praktisk talt fire tiår lange historie har Michael Jordans legendariske Air Jordan 1 sett mange røde så vel som svarte variasjoner, men hver gang en ny slipper vi vi Bli fortsatt så hyped som alltid. Derfor er vi så begeistret for den splitter nye Air Jordan 1 Low “Varsity Red”.

Låne aspekter fra de høye så vel som midtstykker, “varsity rød” er malt i signaturfargen med rouge nyanser som gjør metoden sin til ankelen, hælen, så vel som foran, mens svarte aksenter går ned på sidepanelene, tungen, så vel som tåboks.

Bilde gjennom GC911

Bilde gjennom GC911
Signature Jumpman -temaet pryder tungen, mens AJ1s anerkjente bevingede basketball -tema er fint brodert på hælen. For å avrunde alt av, glir en stilig Nike Swoosh over sidene så vel som medialer, og avslutter den tidløse estetikken.

En utgivelsesdato er ennå ikke bekreftet for Nike Air Jordan 1 Low “Varsity Red”, men de burde være med oss ​​innen utgangen av året. La oss forstå hva du tror om denne klassiske møter-samtidige stemningen, så vel som i Associated News, Air Jordan 4 “University Blue” har nettopp blitt avduket!

Bilde gjennom GC911

Bilde gjennom GC911

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *