Goodhood X Dr. Martens 6-Eye 101 Boot omarbeider en klassiker

I løpet av de siste årene har du nylig gått ut i Yeezy NSLTD Boot “Triple Black” har gjort trekk i streetwear-spillet. Fra Atmos and Bape til Clot og Supreme har British Footwear -merket sementert seg som en av bransjens mange populære fottøyavtrykk. For sitt mest aktuelle samarbeid har de samarbeidet med London-baserte Goodhood for Goodhood X Dr. Martens 6-Eye 101 Boot, og det tar den klassiske silhuetten og forbedrer den.

Når du ankommer en helt svart sminke som er så stealthy som den blir, blir Goodhood’s Take On Doc Martens Classic gjort opp i ingenting annet enn det jevneste av lærene. Med seks metalleletter for det klassiske utseendet, er skjermtrykt grafikk gjennomgående et nikk til hvor tilpassbare DMS har vært de siste åtte tiårene.

Bilde ved hjelp av Dr. Martens
Butikkens adresse pryder den laterale hælen, mens kontraststing gir den et sartorial utseende som vi alle kjenner og elsker. For å runde det hele, er “Forever” skrevet vertikalt på venstre hæl, mens “og noen gang” kommer til høyre, og avslutter designet.

Goodhood X Doc Martens 6-Eye 101 Boot slippes 2. desember hos utvalgte forhandlere. La oss få vite om du har vugget dokumenter i det siste, og i relaterte nyheter, gikk dere nylig ut i Yeezy NSLTD Boot “Triple Black”!

Bilde ved hjelp av Dr. Martens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *