Her er grunnen til at Ultimate er i ferd med å ende opp med å bli mye vanskeligere for politibetjenten

, mens mange ultimate dråper er notorisk vanskelig å politibetjent på introdusere som det er, dessverre er det nå en solid mulighet din neste gral mai Tilby enda raskere enn vanlig. Ultimate Owners VF Corp har tilsynelatende å gjøre med problemer med forsyningskjeden som er beregnet på å påvirke merkevaren New York på et verdensomspennende nivå.

Nyheten kommer med en rapport fra Bloomberg som beskriver problemene varebiler, enda en VF Corp hadde merkevare, har å gjøre med på grunn av de nye Covid-19-begrensningene i noen få av sine forsyningskjedeland som Vietnam.

Med Supremes sesongmessige regelmessige reduksjonsdesign som er rent avhengig av en jevn produksjonskilde så vel som arrangerte utgivelser, kan dette indikere at noen få problemer kan utvikle seg for merkevaren. For eksempel kan vi sannsynligvis se en nedgang i tilgjengelige mengder, noe som indikerer at dråpene endte opp med å bli mye mer begrenset enn før.

Alternativt er det en mulighet for at vi kan se en viss knapphet i dråpene selv med færre stiler som tilbys i forhold til tidligere samlinger.

Med Bloomberg som rapporterer en aksjeutgang på hele 33%, ser ikke ting utmerket ut for Supreme. Det blir sett å se nøyaktig hvor nøyaktig den kommende knappheten vil påvirke Supremes hype i tillegg til å stå på videreselge -markedet, men vi kan bare se for oss en kostnadsøkning kan være på vei. I andre nyheter, hvorfor sitter så mange høye varme jordans som bare sitter i hyllene i Kina?

Bilde ved hjelp av REDD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *