Hold rolig og spenning mindre med slutten. X New Balance XC-72 “Art of Nothing”

De siste to årene har ikke vært noe, men en angstområde. Med ting sakte, men helt sikkert kommer tilbake til det normale, slutt. Plagg har gjenforent med New Balance for “Art of Nothing” -samlingen. En ni-delt kapsel sentrert rundt temaene for avslapning så vel som velvære, dette er kollaps for politibetjenten hvis du vil holde rolig så vel som spenning mindre i 2022.

Høydepunktet av sorten må være XC-72. Begge par vises i to rene kuttede farger, og begge par er kledd i smørete glatt semsket skinn, så vel som er malt i minimalistiske paletter. En kursiv “N” pryder sidepanelene, mens racingbilinspirert mellomsåle løfter den 70-talls-påvirkede estetikken. “Marblehead” er i kontrast til grå toner gjennom med en sunn dose tannkjøttgummi under føttene, mens “Angora” velger en vakker “trippel hvit” overflate som garantert vil jobbe med alle typer i form i sommer.

Bilde til slutt.
Int’l frakt

Skriv inn tombola

Bilde til slutt.
Int’l frakt

Skriv inn tombola

Vi kan selvfølgelig ikke snakke om denne kapselen uten å diskutere det medfølgende klærne. Kolleksjonen holder seg i tråd med det stadig populære Luxe Loungewear-mønsteret som tar verden med storm. Co-branded skissering kompletteres med slagordet “End. Stress” som er ideelt for dette beroligende samarbeidet.

Slutten. Plagg x New Balance “Art of Nothing” -samling er satt til å avta gjennom ende. introduserer 26. februar. Forsikret deg i begrensede tall, sørg for at du går inn i loddene best nå før det er også sent! La oss forstå hva du tror om dette avslappede partnerskapet, samt sørg for å handle hele enden. variasjon best her!

Bilde til slutt.
Int’l frakt

Skriv inn tombola

Bilde til slutt.
Int’l frakt

Skriv inn tombola

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *