Sacai X Nike Vaporwaffle “Dark Iris” & “Sesame” slipper til slutt denne uken!

Det var det. Etter måneder så vel som måneder med ingenting lekker imidlertid, rykter, spekulasjoner, så vel som teasere, den etterlengtede Sacai X Nike Vaporwaffle “Dark Iris” så vel som Sacai X Nike Vaporwaffle “Sesame” slipper til slutt denne uken! Den siste så vel som fantastiske farger til Grace Chitose Abe’s High Warm Hybrid, hvis du vil ha en sko som garantert vil snu hoder, vil du seriøst ikke gå glipp av disse når de introduserer 29. april kl. 08.00!

Den “mørke iris” er laget av vannbestandig lilla nylon mens “sesamet” velger å slippe den tradisjonelle Flyknit -bygningen til fordel for noe mer allsidig, mens “sesam” velger en ren beige fargetone. Begge parene er i kontrast til henholdsvis “Campfire Orange” så vel som “Blue Void” aksenter, så vel som om du forstår Sacai X Nike, vil du forstå at dekonstruert som skisserer er på ett nivå. Fra tungene til swooshes til vaffel -midtsolene, hva som har blitt multiplisert med to. Du vil til og med få dobbelt så mye snøringer også for den ultimate lockdown -passformen.

Bilde via T.MCFly
Int’l frakt

Se mer

Bilde via T.MCFly
Int’l frakt

Se mer

Bilde via T.MCFly
Int’l frakt

Se mer

Selvfølgelig kan du ikke snakke om japansk stilikons siste utgivelse uten å diskutere overflod av co-branding gjennom. Tungene, innleggssålene, så vel som hæl er pyntet med logoer som sementerer denne ultra -hypede Nike -kollapsen.

Sacai x Nike Vaporwaffle “Dark Iris” så vel som Sacai X Nike Vaporwaffle “Sesame” vil definitivt tilby ut i løpet til politimann! La oss forstå hvilken farge du føler deg mest, så vel som mens du er her, kan du også komme på nært hold og personlig med Sacai X Nike Vaporwaffle “Sail Gum”!

Bilde via T.MCFly
Int’l frakt

Se mer

Bilde via T.MCFly
Int’l frakt

Se mer

Bilde via T.MCFly
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *