Nike “Naija” Nigeria fotballkolleksjon er fremdeles tilgjengelig!

Feirer Nigeria National Football Team, Nike “Naija” -kolleksjonen er en rekke joggesko som du rett og slett ikke kan ignorere. Sikkert å snu hoder uansett hvor du går, trioen skiller seg ut for sine livlige farger og dristige utskrifter, og av en eller annen grunn er den fremdeles tilgjengelig på Nike UK! Få tak i et par ideal nå før det er for sent!

Nike Air Force 1 reagerer “Naija”

Int’l frakt

Kjøp nå

Nike Air Force 1 reagerer “Naija”

Int’l frakt

Kjøp nå

Bestående av tre kjente silhuetter inkludert Air Force 1 React, Air Max 95, og selvfølgelig, Air Presto, er hvert par malt i et grønt og svart fargevalg med et all-over geometrisk trykk som knytter seg til teamets hjem og bortesett. AF1 kan skilte med en enorm Nike -swoosh over sidene og mediale sidepanelene, komplett med en sinnsykt behagelig reagert skum såle under føttene.

AM95 derimot overdriver disse motivene til og med i tillegg som en ode til det vestafrikanske landet, mens Air Presto er ferdig med den samme strekknetthylsen som vi alle og elsker. Alle tre modellene er ferdig med Nigeria Football Federation-merkede innleggssåler, komplett med sitt signatursirkulære emblem, og avrunder designet.

Nike Air Max 95 “Naija”

Int’l frakt

Kjøp nå

Nike Air Max 95 “Naija”

Int’l frakt

Kjøp nå

Tilgjengelig ideell nå, Nike “Naija” Nigeria Football Collection må absolutt ikke gå glipp av, så sørg for at du politimann før det er for sent! La oss få vite hvilket par du foretrekker, og mens du er her, er her 10 helt nye Nike Air Force 1s som du sannsynligvis ikke visste om!

Nike Air Presto “Naija”

Int’l frakt

Kjøp nå

Nike Air Presto “Naija”

Int’l frakt

Kjøp nå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *