Yeezy Improv 350 V2 “Natural” er denne helgens mest populære utgivelse

denne måneden har vært helt skandaløs for sneakerdråper, i tillegg til den kommende helgen er definitivt ikke annerledes, da vi ønsker utgivelsen av den varmt etterlengtede Yeezy -forbedringen 350 v2 “naturlig”. Selv om det kan se ut som en billion andre Yeezy -farger på avstand, vil du i tillegg inspeksjon oppdage at det er mye mer enn tilfredsstiller øyet.

Laget av en lys krem ​​primeknit, myke gule farger fungerer gjennom hele tiden for den beste mengden kontrast. En enkelt passform sammen stripe skyter over sidepanelet, mens tau -snøringer binder det sammen. Selvfølgelig kan du ikke snakke om det “naturlige” uten å diskutere Adidas forbedrer mellomsåle nedenfor som også er farget i en pastell tone.

Bilde ved hjelp av yeezymisk

Bilde ved hjelp av yeezymisk
Som påpekt før, har denne 350 V2 en teknikk opp ermet ved at den øvre virkelig er tilført 3M. Mens tidligere farger falt sammen med mye mer begrensede “RF” -varianter, gjenspeiler dette i sitt eget ideal, noe som gjør alt mer spesielt.

Sett for å avta denne helgen 24. oktober, sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren hvis du vil at adidas yeezy kan forbedre 350 v2 “naturlig” i samlingssesongen din! La oss forstå hva du tror om denne rene kuttede fargen, så vel som i Associated News, Yeezy Improve 350 v2 Spring 2021-serien har blitt avduket!

Bilde ved hjelp av yeezymisk

Bilde ved hjelp av yeezymisk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *