Air Jordan 1 Element Gore-Tex overflater i en “Berry” -farge

I forrige uke så vi teaseren til AJ1 Gore-Tex “Light Curry” Colourway-en vintervennlig variant av Michael Jordans klassiske basketball Nike joggesko. Denne gangen har en ny farge iterasjon blitt med i utgivelsesoppstillingen. Vi har sett nærmere på Air Jordan 1 Element Gore-Tex “Berry”, og her er alt du trenger å vite!

I motsetning til de to første kollegene som dukket opp i “Shadow” og “Light Bone” nøytrale fargepaletter, skiller denne Jordan 1 Gore-Tex “Berry” seg absolutt fra mengden, og har en populær lilla layout.

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Den vinteriserte konstruksjonen forblir på plass, med vannavstøtende og spenstige verktøy overalt. Den lilla nubuck -overleggene sitter på toppen av en ripstop -base merket i en lilla nyanse som er mye lettere, og gir en ideell kontrastbalanse mellom de to. Svarte aksenter løfter enda mer fargeskjemaet gjennom skolissene, tunger, krager, swoosh-logoer på sideveggene, “Gore-Tex” merkevarebygging og MJs anerkjente vinger-insignier.

Vi tviler ikke på at store Jordan-samlere har øynene opp for å sikre Air Jordan 1 Element Gore-Tex “Berry” på utgivelsesdatoen. Sørg for å holde deg låst best her hos den eneste leverandøren for å holde varslet om Nikes utgivelseskalender. I relaterte nyheter, få et offisielt blikk på Air Jordan 1 High OG “Brotherhood”.

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *